Doživetja v virtualni realnosti Doživetja v virtualni realnosti

 

IZKUSITE SVOBODO, KI JO PONUJAJO DOŽIVETJA
V VIRTUALNI REALNOSTI!

 

 

Z enim večjih tehnoloških prebojev sodobnega časa, virtualna realnost spreminja področje človeških izkušenj in doživetij. Predstavljajte si sebe, kot prostega plezalca, 500 metrov nad tlemi, ko se izčrpan boriš za lastno preživetje, kot glavnega junaka akcijske grozljivke ali pa le kot astronavta, ki potuje po vesolju. Preselite se v čas dinozavrov in izkusite kanček takratnega življenja ali pa potujte v prihodnost in postanite pilot vesoljskega plovila, ki se bojuje za naš planet. Virtualna realnost ponuja izjemen spekter doživetij, ki ste si jih vedno želeli izkusiti.

Verjemite, da vas bo resničnost vsakega od teh doživetij presenetila in presunila. Z njenim doživetjem pa boste postali bogatejši za doživetje, kot bi ga doživeli v realnosti.

Sony PlayStation VR ponuja izjemno veliko iger in doživetij, ki vas bodo popeljala v svet prave virtualne realnosti. V vaše doživetje pa se bodo lahko vključili tudi vaši prijatelji, s katerimi boste lahko v igri sodelovali ali pa se borili proti njim. To bo resnično izkušnja, ki se bo vam in vašim prijateljem vtisnila v spomin.

 


Rezerviraj zdaj!

IMG_5259

Obrazec REZERVACIJE