Teambuilding Team building programi


SI ŽELITE SPROSTITVE PO NAPORNEM DELOVNEM TEDNU?

 

 

Ustvarite team building zabavo, ob kateri se boste lahko skupaj sprostili in zabavali! Skozi naše unikatne in ustvarjalne team building aktivnosti bomo v vašem timu vzbudili še več zaupanja in sodelovanja in to vse skupaj skozi neizmerno zabavo!

Vse od zunanjih aktivnosti, kot so visokotehnološka Laser tag tekma, Vojna vodnih balonov ter Teka v napihljivih žogah, do Tekmovanj v najljubših video igrah  v našem potujočem Svetu video iger in Doživetij v virtualni realnosti. Ravno prava  kombinacija iger, ki jih ponujamo bo v vaši ekipi vzbudila tiste prave vezi, ki so temelj vsake dobre ekipe. V naši zbirki aktivnosti in iger ponujamo širok izbor, ki se lahko prilagodi prav vsaki vaši potrebi in želji ter tudi cenovnim zmožnostim.

GameVan vam ponuja popolnoma mobilno, na izbrani lokaciji prirejeno izkušnjo, ki je ne boste nikoli pozabili. Z več kot 10 različnimi paketi lahko priredimo unikatno zabavo za 10 ali pa celo 100 ljudi. Zaradi širokega spektra zabav in izjemne prilagodljivosti naročniku smo postali strokovnjaki za organizacijo nepozabnih dogodkov po sprejemljivi ceni. Pokličite nas ali pa izpolnite obrazec na naši internetni strani in dopustite, da pripeljemo zabavo, vznemirjenje in veselje direktno k vam.


Rezerviraj zdaj!

IMG_5259

Obrazec REZERVACIJE