Pogosta vprašanja Kaj je GameVan?

Kdo smo?

Smo ekipa posameznikov z dolgoletnimi izkušnjami organizacije in izvedbe zabav in dogodkov. Z našim delom želimo razbremeniti posameznike stresa organizacije dogodkov in unikatna doživetja približati vsakomur. Oglejte si naš izbor unikatnih doživetij in rezervirajte svojo zabavo.

Ali obstaja kakšna starostna meja?

GameVan zabave so primerne za vse starosti in vse okuse. Igralci, ki so mlajši so dobrodošli, vendar morajo biti v spremstvu vsaj ene odrasle osebe.

Je spremstvo staršev nujno?

Starši so na naših zabavah vedno dobrodošli. Ena največjih prednosti GameVana je GameCoach, ki je vedno na voljo za motiviranje, usmerjanje in svetovanje pri igranju. Prisoten je skozi celotno zabavo, zaradi česar se lahko starši sprostijo in zabavajo po svoje. Zaželeno je, da vsaj eden od staršev v času zabave ostane na dosegu roke.

Kakšne tipe zabav prirejamo?

Vrste in lokacije GameVan zabav so z omejene le z vašo domišljijo. Najpogosteje prirejamo rojstnodnevne zabave, teambuilding programe, velikokrat pa nas lahko najdete tudi na porokah, prireditvah in festivalih.

Koliko stane zabava v GameVanu?

Cena zabave je odvisna od izbranega vrste zabave in lokacije, kjer zabavo gostite. Menimo, da je cena naše storitve konkurenčna ostalim ponudnikom in stroškovno učinkovita za gostitelja zabave.

Kaj se bo zgodilo na dan moje zabave?

Na dogovorjeno lokacijo prispemo približno 30 minut predčasno in pripravimo vse potrebno. Naš GameCoach pripravi vse potrebno in odpre vrata v svet nepozabne zabave. Vedno je na voljo za kakršnakoli vprašanja, nasvete in namige, obenem pa skrbi za užitek vseh gostov. Ko se zabava zaključi, vse pospravi in se odpelje.

Kdaj lahko rezerviram GameVan zabavo?

Rezervacije sprejemamo 7 dni na teden, skozi celo leto. Naročniku zabave se glede na našo zasedenost v največji meri časovno prilagodimo.

S čim je opremljen vaš potujoči Svet video iger?

Naš potujoči Svet video iger je opremljen s sodobno tehnologijo, ki vam ponuja svobodo, ki ste si jo vedo želeli.

 • (4) 40'' Philips 6500 Full HD slim led TV powered by Android zaslon
 • (2) 48'' Philips 5500 Full HD TV powered by Android zaslon
 • (3) Xbox One
 • (12) Xbox One kontrolerjev
 • (1) Xbox Kinect konzola
 • (1) Nintendo Wii U
 • (1) Nintendo Wii U kontroler
 • (4) Nintendo Wii Remote + kontrolerji
 • (4) Nintendo nunchuck
 • (3) Sony Playstation 4
 • (12) Sony Playstation 4 kontrolerjev
 • LED luči z različnimi barvnimi odtenki
 • Posebej izdelana in oblazinjena sedišča
 • Najnovejši igralni pripomočki (Visokokakovosten sistem vožnje Logitech G920)
 • Najsodobnejše igre in igralni pripomočki
 • Računalnik z Wi-Fi internetno povezavo
 • Klimatska naprava
 • Mini ozvočenje s stojali in mikrofon
 • Zunanja osvetlitev

Kako rezerviram svojo zabavo?

Rezervacije sprejemamo preko obrazca na naši spletni strani ali na telefonsko številko 051 266 266. Ob oddanem obrazcu za rezervacijo vas vnesemo v naš urnik in preverimo, če smo v želenem terminu prosti. V zvezi z dodatnimi željami vas kontaktiramo in se dogovorimo za vse potrebno. Po tem vam na mail pošljemo predračun, s plačilom katerega svojo rezervacijo potrdite. V kolikor želite zvišati svojo svobodo pri izbiri datuma in časa vam priporočamo, da svojo zabavo rezervirate vsaj 4 tedne vnaprej.

Ali lahko svojo zabavo podaljšam med samim potekom?

Zabavo je možno podaljšati v primeru, da v tem času nismo zasedeni.

Kakšni so pogoji ob odpovedi naročila?

Razumemo, da nam nekateri nepredvidljivi dogodki lahko preprosto spremenijo načrte. V kolikor želite svoje naročilo preklicati, vam v primeru, da to storite vsaj 14 dni pred datumom zabave, v celoti vrnemo plačani znesek ob rezervaciji. Ob odpovedi rezervacije v času manj kot 14 dni pred datumom zabave, vaš polog obdržimo, ponudimo pa vam bon v isti vrednosti, ki ga lahko izkoristite za naslednjo zabavo v naslednjih 6 mesecih od prejema darilnega bona. Datum zabave je mogoče spremeniti le enkrat. Spreminjanje časa zabave v istem tednu je možno le v dogovoru in zaradi naše polne zasedenosti ni zagotovljeno.

V kolikor se zaradi nepredvidenih vremenskih razmer ali razmer na cesti zgodi, da do vas ne moremo pravočasno, si pridržujemo pravico do spremembe časa zabave. S tem želimo zavarovati naše osebje, opremo in predvsem vas in vaše goste.  

Ali vremenska napoved vpliva na izvedbo GameVan zabave?

Notranjost našega potujočega Sveta video iger je klimatsko regulirana, zaradi česar je primeren za zabave tako v vročih poletnih dneh, kot tudi v hladnih zimskih večerih. Zunanje GameVan aktivnosti v nekaterih vremenskih razmerah (močan dež, sneg, visoka vlažnost) niso mogoče. V takšnim primerih se v dogovoru z gostiteljem termin zabave prestavi.

Je vaš nabor iger primeren za mojega otroka?

Zabava je naša prva prioriteta, ki se jo trudimo zagotavljati s starostno primernimi igrami. Naša zbirka iger je tako široka, da jo je možno prilagoditi katerikoli starostni skupini. Že ob rezervaciji lahko skupaj z otrokom pregledate naš izbor iger in izberete želene igre, še dodatno pa se lahko o izboru iger pogovorite tudi z našim GameCoachem.

Ali za zabavo potrebujem električni priključek?

Za zabavo s potujočim Svetom video iger je električni priključek zaželen, ni pa nujno potreben. Ta ima lasten električni generator, ki je na voljo za posebno doplačilo navedeno v ceniku.

Ali ponujate tudi torto, hrano in pijačo?

Na žalost v tem trenutku tega ne ponujamo, vendar že navezujemo stik s partnerji, s katerimi bi lahko našim naročnikom ponudili še več. Čeprav je naša poslovna dejavnost prirejanje unikatnih zabav in doživetij, bomo vedno iskali nove načine, s katerimi lahko našim naročnikom omogočimo še boljšo izkušnjo.

Koliko prostora potrebujem za GameVan zabavo?

Velikost izvedbenega prostora se razlikuje od izbrane vrste zabave. Predlagamo, da se o tem pogovorimo ob rezervaciji in skupaj najdemo najboljšo rešitev. V kolikor sami ne morete zagotoviti prostora za zabavo, vam lahko mi pomagamo poiskati prostor za vašo zabavo.  

Za koliko ljudi so GameVan zabave primerne ?

Naše zabave so primerne za vse od 6 do 100 posameznikov. S širokim spektrom programov, zabav in doživetij lahko sestavimo unikatno izkušnjo za vse vaše udeležence.