Animacija otrok na poroki Najbolj atraktivna animacija za otroke

 

OTROŠKA ANIMACIJA NA POROKI

Tudi vi opažate, da je marsikatera poroka za naše najmlajše prava nočna mora?

 

 

Predvsem v primerih, ko nimajo kaj za početi in brezglavo tavajo naokrog in vas sprašujejo, koliko časa še boste tukaj. Poroka pa se je ravno šele začela!

Kot organizator poroke se lahko odločite med dvema možnostima. Prvič, obiskovalce lahko vljudno prosite, da otroke pustijo doma, vendar se prevečkrat pripeti, da vsi starši ne uspejo dobiti varstva. Na drugi strani pa imate možnost, da svoji poroki daste poseben čar in na njej priredite unikaten otroški GameVan živ-žav!

Na tem mestu vstopimo mi! Z več kot 10 različnimi paketi lahko priredimo unikatno zabavo točno po vaših željah! Otrokom bomo na poroki namenili poseben kotiček, kjer se bodo lahko zabavali po svoje, ko jim na poroki postane dolgčas. Z našimi zanimivimi animacijskimi programi in izkušenimi animatorji bomo tudi otrokom pričarali nepozaben dan in zabavo na poroki. 

GameVan vam ponuja popolnoma mobilno, na izbrani lokaciji prirejeno izkušnjo, ki je ne boste nikoli pozabili. Z več kot 10 različnimi paketi lahko priredimo unikatno zabavo za 10 ali pa celo 100 ljudi. Zaradi širokega spektra zabav in izjemne prilagodljivosti naročniku smo postali strokovnjaki za organizacijo nepozabnih dogodkov po sprejemljivi ceni. Pokličite nas ali pa izpolnite obrazec na naši internetni strani in dopustite, da pripeljemo zabavo, vznemirjenje in veselje direktno k vam.


Rezerviraj zdaj!

IMG_5259

Obrazec REZERVACIJE